Ajankohtaiset

LUHTA 200H SPORTS CHALLENGE – kilpailu käynnissä

Kilpailun ideana on kerätä 3-5 hengen joukkueita liikkumaan yhdessä yhteensä 200 tuntia. Kampanjaan ilmoittaudutaan ja matkan edistymistä seurataan http://www.avatv.fi/luhta200h -kampanjasivuilla osoitteessa http://www.avatv.fi/luhta200h

Hauskassa ja helpossa sovelluksessa voi seurata virtuaalista matkaa kohti Yllästä. Kunto kasvaa ja voitte yhdessä paremmin. Ei väliä, mitä lajia harrastaa, sillä matkan voi suorittaa lenkkeillen, uiden, aerobicaten, tennistä tai golfia pelaten. Ylläksen matka koko porukalle onnistuu vaikka hyötyliikkumalla! Esim. viiden hengen joukkueelta 200 tuntia urheilua tulee, kun jokainen joukkueen jäsen liikkuu 40 min joka päivä 60 päivän ajan. Laji on vapaa – tärkeintä on löytää yhdessä liikunnon ilo! Kilpailuun osallistuneiden 200 tunnin haasteen toteuttaneiden joukkueiden kesken arvotaan VIP-matka Ylläkselle.

Ylläs on ykkönen! Oli kyse sitten laskettelusta, maastohiihdosta tai mistä tahansa lumiaktiviteetista, tarjoaa Ylläs maan parasta. Gondoli ja Ylläksen 27 muuta hiihtohissiä vie laskettelijan ja lautailijan jopa 719 metrin korkeuteen, josta voi nautiskellen lasketella Suomen pisintä 3 km:n rinnettä alas ja valita väillä jokin muu Ylläksen 62 rinteestä. Jos mieli ei tee rinteeseen, riittää latuverkostoa suksittavaksi 330 km verran upeissa Pallas-Ylläs kansallispuistomaisemissa. Ylläksen seitsemän tunturia eivät jätä kylmäksi! Koe luonto myös lumikenkäillen, ratsain, moottorikelkalla, husky- tai porovaljakolla ja nauti illan päätteeksi herkullisia ruokia Ylläksen lukuisissa ravintoloissa. Loman kruunaa kodikas ja hyvin varusteltu mökki, josta ei malta kotiin lähteäkään. Voittajajoukkueen palkinto räätälöidään voittajien toiveiden mukaan.

Arkisto

2016

2015

2014

2013

2012