Sponsorointiyhteistyöt

Vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisat

Lahdessa järjestetään vuonna 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut historiallisen seitsemännen kerran. Luhta jatkaa MM-kisojen vaatesponsorina monien aikaisempien vuosien malliin – tällä kertaa kisaorganisaatio puetaan Luhta- ja Icepeak-merkkien vaatteisiin.  Yritys on yksi Lahdessa 2017 järjestettävien hiihdon maailmanmestaruuskisojen pääyhteistyökumppaneista - Stora Enson lisäksi ainoa suomalainen.

Luhta- ja Icepeak-merkit näkyvät kisojen aikana laajasti koko hiihtoa seuraavalle yleisölle niin paikan päällä kuin television välityksellä. Yhdistetyn hiihdon kilpailuliivien lisäksi myös 2500 hengen kisaorganisaatio tulee pukeutumaan suomalaisvalmistajan vaatteisiin.

Lahden kisojen virallisena vaatettajana Luhta on toiminut useilla vuosikymmenillä, MM-kisojen vaatettajana ensimmäisen kerran jo vuonna 1978.

Suomen taitoluisteluliitto (STLL)

Luistelu on kaikkien suomalaisten osaama perustaito. STLL:n tehtävänä on edistää taitoluistelua sekä toimia taitoluisteluseurojen keskusjärjestönä. Osa Suomen valovoimaisimmista urheilijoista kuten Kiira Korpi ovat taitoluistelijoita. He esiintyvät kansainvälisissä kilpailuissa pukeutuneena Luhtaan kentän ulkopuolella kuten tuloksia odottaessaan. Luhdan luistelija-fleece on muodostunut jo käsitteeksi suomalaisten taitoluistelijoiden keskuudessa harrastelijatasolta aina maailman huipulle asti. Luhta ja taitoluistelu sopivat hyvin yhteen molempien edustaessa samoja arvoja: teknisyys, esteettisyys, ilo ja liikunta.