Arnar

Luhta takki miehille
Luhta takki miehille. Tuotteen päällimateriaali on kolmekerroksinen. Kuorikerroksen ja vuoren välissä oleva suojaava kalvo yhdistää kerrokset yhdeksi toiminnalliseksi materiaaliksi. Tuotteen kaikki saumat teipattu vedenpitäviksi. Tekniset arvot 10 000 mm \ 5 000 mvp: Erinomaisen vedenpitävyyden ja hengittävyyden ansiosta tuote sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Tuotteen verkkovuori hengittää erityisen hyvin maksimoiden tuotteen miellyttävyyden. Kiinteä huppu. Useita käytännöllisiä taskuja. Säädettävät hihansuut ja helma. Säädettävä huppu.
Lisätietoa
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°).
Hoito-ohjeet Älä silitä koristelua. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään nurinpäin.
Materiaaliteknologia Tekniset arvot 10 000 mm \ 5 000 mvp: Erinomaisen vedenpitävyyden ja hengittävyyden ansiosta tuote sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuotteen kaikki saumat teipattu vedenpitäviksi. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Tuotteen päällimateriaali on kolmekerroksinen. Kuorikerroksen ja vuoren välissä oleva suojaava kalvo yhdistää kerrokset yhdeksi toiminnalliseksi materiaaliksi.
Materiaalit 100% polyesteri
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Arnar