Maaret

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Tuotteen tärkeimmät saumat teipattu. Tekniset arvot 5 000 mm \ 5 000 mvp: Suojaava ja mukava tuote aktiiviseen ulkoiluun. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Tuotteen verkkovuori hengittää erityisen hyvin maksimoiden tuotteen miellyttävyyden. Sisätasku. Vetoketjullinen hihatasku. Lisävarusteena käytännöllinen lenkki kuulokkeiden johdolle, jolloin se pysyy paikallaan eikä mene solmuun. Säädettävät hihansuut ja helma. Säädettävä huppu. Vetoketjulliset taskut. Vyötärö on säädettävissä.
Lisätietoa
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°).
Hoito-ohjeet Älä silitä koristelua. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Pestävä erillään nurinpäin.
Materiaaliteknologia Tekniset arvot 5 000 mm \ 5 000 mvp: Suojaava ja mukava tuote aktiiviseen ulkoiluun. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Tuotteen tärkeimmät saumat teipattu. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden.
Materiaalit 100% polyesteri
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Maaret