Maila

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Tuotteen materiaalin joustava kaksisuuntainen stretch lisää liikunnan iloa. Tuote on tehty monikäyttöisestä softshell materiaalista, se on kevyt ja joustava päällä. Materiaali on hengittävä ja veden- ja tuulenpitävä. Tekniset arvot 5 000 mm \ 5 000 mvp: Suojaava ja mukava tuote aktiiviseen ulkoiluun. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Hoikka mitoitus. Säädettävä helma ja huppu. Vetoketjulliset taskut. Huppu on irrotettava.
Lisätietoa
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Hellävarainen pesu 40°. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°).
Hoito-ohjeet Älä silitä koristelua. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään nurinpäin.
Materiaaliteknologia Tekniset arvot 5 000 mm \ 5 000 mvp: Suojaava ja mukava tuote aktiiviseen ulkoiluun. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Tuote on tehty monikäyttöisestä, kevyestä ja joustavasta softshell-materiaalista, joka hengittää sekä pitää tuulta ja vettä. Tuote on vettä hylkivä ja huoleton käyttää. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Tuotteen materiaalin joustava kaksisuuntainen stretch lisää liikkumavapautta.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Maila