Mielikki

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Tuote on tehty monikäyttöisestä softshell materiaalista, se on kevyt ja joustava päällä. Materiaali on hengittävä ja veden- ja tuulenpitävä. Tekniset arvot 8000 mm \ 3 000 mvp: Vedenpitävyyden ja hengittävyyden ansiosta tuote sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Vetoketjulliset taskut. Hoikka mitoitus. Säädettävä helma ja huppu. Huppu on irrotettava.
Lisätietoa
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°).
Hoito-ohjeet Älä silitä koristelua. Älä käytä huuhteluainetta. Pestävä erillään nurinpäin.
Materiaaliteknologia Tekniset arvot 8000 mm \ 3 000 mvp: Vedenpitävyyden ja hengittävyyden ansiosta tuote sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin. Tuote on tehty monikäyttöisestä, kevyestä ja joustavasta softshell-materiaalista, joka hengittää sekä pitää tuulta ja vettä. Tuote on vettä hylkivä ja huoleton käyttää. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä.
Materiaalit 100% polyesteri
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Mielikki