Ansa

Luhta mekko
Luhta mekko. Entsyymipesu pehmentää materiaalin ja antaa sille viimeistellyn ilmeen. Tämän tuotteen ainutlaatuisen värjäystekniikan ansiosta jokainen tuote on yksilöllinen. Useita käytännöllisiä taskuja. Vyö lisää käynnöllisyyttä ja korostaa ilmettä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta mekko. Entsyymipesu pehmentää materiaalin ja antaa sille viimeistellyn ilmeen. Tämän tuotteen ainutlaatuisen värjäystekniikan ansiosta jokainen tuote on yksilöllinen. Useita käytännöllisiä taskuja. Vyö lisää käynnöllisyyttä ja korostaa ilmettä.
Long Description Luhta mekko. Entsyymipesu pehmentää materiaalin ja antaa sille viimeistellyn ilmeen. Tämän tuotteen ainutlaatuisen värjäystekniikan ansiosta jokainen tuote on yksilöllinen. Useita käytännöllisiä taskuja. Vyö lisää käynnöllisyyttä ja korostaa ilmettä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tämän tuotteen ainutlaatuisen värjäystekniikan ansiosta jokainen tuote on yksilöllinen. Entsyymipesu pehmentää materiaalin ja antaa sille viimeistellyn ilmeen.
Materiaalit 55% pellava, 45% puuvilla
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Irtoväri saattaa lähteä kuivana.