Beatrice

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Brändin logo. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden. Käytännöllinen lenkki kuulokkeiden johdolle, jolloin se pysyy paikallaan eikä mene solmuun. Joustavat hihansuut ja hupunreuna. Kiinteä huppu. Sisätasku. Tikattu vuori. Tikattuja yksityiskohtia. Vetoketjullinen tasku.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta takki naisille. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Brändin logo. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden. Käytännöllinen lenkki kuulokkeiden johdolle, jolloin se pysyy paikallaan eikä mene solmuun. Joustavat hihansuut ja hupunreuna. Kiinteä huppu. Sisätasku. Tikattu vuori. Tikattuja yksityiskohtia. Vetoketjullinen tasku.
Long Description Luhta takki naisille. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Logomerkki. Säädettävä helma. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Joustavat hihansuut ja hupunreuna. Kiinteä huppu. Sisätasku. Tikattu vuori. Tikattuja osioita. Vetoketjullinen tasku.
Materiaaliteknologia Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa.
Materiaalit 100% polyesteri