Belinda

Luhta takki naisille
Sporttisen elegantti ilmestys rinteessä! Tyylikäs hiihtotakki kapealinjaisella leikkauksella on oikea valinta jokaiselle muotitietoiselle laskettelijalle. PrimaLoft® Gold tarjoaa ylellisen, untuvaa jäljittelevän eristyksen, joka tuntuu yhtä lämpimältä ja pehmeältä kuin aito untuva. Käytännöllisiä hiihto-ominaisuuksia ei ole unohdettu: lumilukko, hissilipputasku sekä useita taskuja, muodikkaan metallinhohtoisilla vetoketjuilla tietenkin. Vedenpitävä materiaali ja hyvä tuulenpitävyys huolehtivat tarvittavasta sääsuojasta rinteessä.
Lisätietoa
Kuvaus Sporttisen elegantti ilmestys rinteessä! Tyylikäs hiihtotakki kapealinjaisella leikkauksella on oikea valinta jokaiselle muotitietoiselle laskettelijalle. PrimaLoft® Gold tarjoaa ylellisen, untuvaa jäljittelevän eristyksen, joka tuntuu yhtä lämpimältä ja pehmeältä kuin aito untuva. Käytännöllisiä hiihto-ominaisuuksia ei ole unohdettu: lumilukko, hissilipputasku sekä useita taskuja, muodikkaan metallinhohtoisilla vetoketjuilla tietenkin. Vedenpitävä materiaali ja hyvä tuulenpitävyys huolehtivat tarvittavasta sääsuojasta rinteessä.
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°).
Materiaaliteknologia Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Laadukas Primaloft: Lämpöisempi, pehmeämpi, kuivempi ja toimivampi lämmöneristysmateriaali. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 5 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa hyvin vedeltä ja tuulelta. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Tuulenpitävästä materiaalista valmistettu tuote sopii vaativaankin käyttöön. Se estää tuulen pääsyn läpi ja pitää sinut lämpimänä.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Pestävä erillään nurinpäin.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Belinda