Bernice

Luhta softshell-takki naisille
Luhta softshell-takki naisille. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Miellyttävä ja toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. A.W.S. SOFTSHELL -tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa sinua vedeltä ja tuulelta äärimmäisissä olosuhteissa. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Brändin logo. Huppu on irrotettava. Säädettävä helma ja huppu. Hoikka mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Nauhakoristelut antavat tuotteelle trendikkään ilmeen. 2-suuntainen vetoketju edessä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta softshell-takki naisille. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Miellyttävä ja toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. A.W.S. SOFTSHELL -tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 10 000 mm \ 5 000 mvp. Materiaali suojaa sinua vedeltä ja tuulelta äärimmäisissä olosuhteissa. Hengittävyyden ansiosta olosi pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Brändin logo. Huppu on irrotettava. Säädettävä helma ja huppu. Hoikka mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Nauhakoristelut antavat tuotteelle trendikkään ilmeen. 2-suuntainen vetoketju edessä.
Long Description Luhta softshell-takki naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Logomerkki. Irrotettava huppu. Säädettävä helma ja huppu. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Nauhakoristelut antavat tuotteelle trendikkään ilmeen. Kaksisuuntainen vetoketju edessä.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Tuotteen hengittävä materiaali tarjoaa erinomaisen lämmönsäätelyn ja on miellyttävän tuntuinen yllä.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani