After Ski -lookin kokoaminen

Uusi vuosi ja vuosikymmen on hyvä aloittaa rentoutumalla luonnon helmassa. Mikä olisikaan parempi tapa, kuin viettää rinnepäivää läheisten kanssa. Tärkeässä osassa rinnepäivän suunnittelua on myös asukokonaisuuden suunnittelu. Rinneasu on hyvä suunnitella muutama asia mielessä pitäen; asun täytyy pitää sinut lämpimänä koko päivän ja taata vapaa liikkuvuus lasketellessa. Päivän ulkoilun jälkeen on ihana levähtää rinnekahvilassa kuumaa kaakaota nauttien, minkä vuoksi päivän look on hyvä suunnitella myös after skitä ajatellen. After ski -lookin kokoamisessa tärkeimpiä teemoja ovat mukavuus ja helppous, mutta lookin saa silti vaivattomasti näyttämään myös huolitellulta. Laskettelun jälkeen aikaa jää harvoin vaatteiden vaihdolle, joten vaatteiden täytyy sopia myös liikkumiseen.

Naisten after ski -lookia voi lähteä rakentamaan ulkovaatteista inspiroituen. Täydellinen lasketteluasu alkaa Luhdan Jantoniemi -takista, joka on designiltaan selkeäpiirteinen ja tyylikäs graafisilta linjoiltaan. Lyhyemmän mallinen takki antaa käyttäjänsä liikkua vapaasti laskun aikana, ja kevyt toppaus, lumilukko sekä vedenpitävä materiaali takaavat lämpimänä pysymisen. Jantoniemi -takin kanssa kaunis valinta ovat Luhta Jomala -toppahousut valkoisena. Pelkistetyt valkoiset housut eivät sodi takin tunnelmaa ja kuviota vastaan, vaan täydentävät lookin.

Ulkoiluvaatteita tärkeämmäksi after ski -lookia pohtiessa nousevat päällysvaatteiden alla olevat vaatekappaleet. Luhdan kauniiden midlayereiden ympärille on helppo alkaa rakentamaan after ski -kokonaisuutta. Luhta Iisvesi midlayer on monikäyttöisyytensä takia oiva valinta rinnepäivään ja after skihin. Iisvesi on trendikäs ja naisellinen välikerrostakki, josta huokuu luonnonläheisyys. Iisvesi tekokarvaisine yksityiskohtineen luo asukokonaisuuteen selkeän teeman, jota on helppo jatkaa kenkien ja asusteiden avulla.

Asun voi viimeistellä Naskarla pipolla, sekä Tarkka Ms. kengillä, jotka sitovat tyylin yhteen.

Naisten look pyörii päällysvaatteiden osalta selkeiden linjojen ympärillä, joiden alta paljastuu vaaleasävytteinen, luonnonläheinen ja elegantti after ski -kokonaisuus, joka takuulla vangitsee katseen.

Miesten täydellinen after ski -look on rakennettu tummempien värien ja pienien yhteensopivien yksityiskohtien ympärille. Luhta Kalasatama on pienillä punaisilla yksityiskohdilla varustettu selkeälinjainen toppatakki, joka on teknisiltä ominaisuuksiltaan vertaansa vailla. Kalasatamaan on helppo yhdistellä erilaisia toppahousuja, joiden avulla tyyliä voi muokata hillitystä räväkämmäksi mielensä mukaan. Luhta Koria -housut löytyvät niin mustana kuin punaisena, jotka molemmat imartelevat Kalasatama takkia.

Miestenkin puolella midlayerit ovat suuressa suosiossa, ja sopivat täydellisesti after skihin. Luhta Kajaani midlayerissa on raidallinen, retrohenkinen design punaisilla yksityiskohdilla, joiden puolesta se sointuu ulkovaatteiden värimaailmaan ja tyyliin. Käyttöominaisuuksiltaan tämä midlayer sopii hyvin toppavaatteiden alle, sekä takaa lämmönpysyvyyden ja vapaan liikkuvuuden päivän aikana.

Miesten after ski -tyyli viimeistellään myös kengillä ja pipolla, joihin oivat valinnat ovat Luhdan Tarkka Mr. kenkä mustansävyisenä sekä Luhta Antro pipo, joka jatkaa selkeillä ja tyylikkäillä yksityiskohdillaan asukokonaisuuden tunnelmaa.

Tämän laskettelukauden katseenvangitsijoita ovat selkeät linjat ja tyylikkäät yksityiskohdat. Luhdan talven mallisto takaa onnistuneen ja huolitellun after ski -lookin, joka sopii niin rinteeseen kuin myös hetkiin sen jälkeen.