Tyylikkäästi syksyyn!

Syksyn koittaessa on aika kaivaa esiin siistimmät työvaatteet ja miettiä oman tyylinsä päivitystä, jolla tuoda iloa ja uutta energiaa toimistoon. Arki sujuu helpommin, kun kaapista löytyy klassisia, ajattomia vaatteita, jotka ovat monikäyttöisiä. Syksyn edetessä myös teknisemmät päällystakit, kevyemmät neuleet ja kauniit midlayerit tulevat tarpeeseen.

Luhdan naisten City-malliston teemoina nähdään tänä vuonna ”Sportswear Chic” ja ”Urban Elegance”. Sesongin mallisto on täynnä ylellisen tuntuisia materiaaleja ja upeita yksityiskohtia. Miesten printtimaailma ammentaa inspiraationsa Luhdan historiasta ja kotikaupunkinsa Lahden maamerkeistä. Lisäksi Luhdan sininen sävy kulkee pieninä aksentteina läpi malliston, tehden sen valikoimasta yhtenäisen kokonaisuuden.

Kokosimme sinulle syksyn trendikkäimmät valinnat, jotka tuovat alkaneeseen arkeesi mukavuutta ja hienostunutta tyyliä – teknisiä ominaisuuksia unohtamatta!

Luhta Ingala

Kaunis kukkakuosi lisää naisellisuutta tässä muhkeassa ja lämmittävässä untuvajäljitelmätakissa. Toimii niin kaupunkikäytössä kuin aktiivisessa ja rennossa liikkumisessa.

Luhta Kruunupyy

Kevyt, vettä hylkivä toppatakki on ehdoton välttämättömyys välikauden epävakaille säille. Takin tikattu design pehmeissä, naisellisissa värisävyissä edustaa skandinaavista yksinkertaisuutta, joka on helppo yhdistää oman vaatekaapin sisältöön. 

Luhta Ilmoniemi

Tuulisten päivien pelastaja – Luhdan tekninen city-takki. Kankaaseen on laminoitu tuulenpitävä kalvo, joka samalla tekee materiaalista vedenpitävän. Pitkä malli suojaa koko ylävartaloa reisiin asti. Loistava valinta esimerkiksi töihin pyöräillessä!

Luhta Harivaara

Miellyttävän tuntuinen paita muodikkailla yksityiskohdilla casuaaliin arkeen. Romanttinen kukkakuviointi pehmeässä värisävyssä sopii herkkään tyyliin. 

Luhta Joutsa

Tyylikkäät housut jämäkästä, mutta samalla joustavasta kankaasta. Normaalikorkuinen vyötärö ja kapeat lahkeet ovat aina varma valinta. Kalanruotokuvioiset koristeraidat sivuissa antavat housuille kauniin loppusilauksen.