Ferdi

Luhta midlayer miehille
Luhta midlayer miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Vuoren Super Soft Touch on ihanan pehmeä ja ilmava materiaali, joka sitoo lämmön tehokkaasti. Brändin logo. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Joustavat hihansuut ja helma. Tikattuja yksityiskohtia. Tikattu vuori. Vetoketjulliset taskut.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta midlayer miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Vuoren Super Soft Touch on ihanan pehmeä ja ilmava materiaali, joka sitoo lämmön tehokkaasti. Brändin logo. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Joustavat hihansuut ja helma. Tikattuja yksityiskohtia. Tikattu vuori. Vetoketjulliset taskut.
Long Description Luhta midlayer miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Vuoren Super Soft Touch on ihanan pehmeä ja ilmava materiaali, joka sitoo lämmön tehokkaasti. Logomerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Joustavat hihansuut ja helma. Tikattuja osioita. Tikattu vuori. Vetoketjulliset taskut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.