Iisi mr

Luhta kengät miehille
Luhta kengät miehille. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Kudottu päällinen. Hengittävä, joustava ja pehmeä Lycra-vuori tuntuu miellyttävältä. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Luhta kengät miehille. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Kudottu päällinen. Hengittävä, joustava ja pehmeä Lycra-vuori tuntuu miellyttävältä. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo.
Long Description Luhta kengät miehille. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Kudottu päällinen. Hengittävä, joustava ja pehmeä Lycra-vuori tuntuu miellyttävältä. A.W.S. kumipohja. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo.
Materiaalit KNITTING FABRIC+TEXTILE LYCRA,RUBBER+PHYLON
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Iisi mr