Into mr

Luhta kengät miehille
Luhta kengät miehille. Kevyt saumaton kenkä jossa ei ole häiritseviä tikkauksia. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Kudottu päällinen. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Kumipohja. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Kevyet kengät.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Luhta kengät miehille. Kevyt saumaton kenkä jossa ei ole häiritseviä tikkauksia. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Kudottu päällinen. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Kumipohja. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Kevyet kengät.
Long Description Luhta kengät miehille. Kevyt saumaton kenkä jossa ei ole häiritseviä tikkauksia. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Kudottu päällinen. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Kumipohja. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Kevyet kengät.
Materiaaliteknologia Kevyt saumaton kenkä jossa ei ole häiritseviä tikkauksia.
Materiaalit KNITTING FABRIC,RUBBER+PHYLON
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Into mr