Kanerva

Luhta parka tytöille
Luhta parka tytöille. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Huppu on irrotettava. Tuote on tehty lastenvaatteiden turvallisuussäädöksien mukaan. Säädettävät hihansuut. Etutaskut. Sisätasku. Vyötärö on säädettävissä.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta parka tytöille. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Huppu on irrotettava. Tuote on tehty lastenvaatteiden turvallisuussäädöksien mukaan. Säädettävät hihansuut. Etutaskut. Sisätasku. Vyötärö on säädettävissä.
Long Description Luhta parka tytöille. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Irrotettava huppu. Tuote on tehty lastenvaatteiden turvallisuussäädöksien mukaan. Säädettävät hihansuut. Etutaskut. Sisätasku. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 40°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa.
Materiaalit 100% puuvilla
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.