Kielo

Luhta takki tytöille
Luhta takki tytöille. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Tikattu. Tuote on tehty lastenvaatteiden turvallisuussäädöksien mukaan. Etutaskut. Joustava resorikaulus. Resorineule helmassa ja hihansuissa.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta takki tytöille. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Tikattu. Tuote on tehty lastenvaatteiden turvallisuussäädöksien mukaan. Etutaskut. Joustava resorikaulus. Resorineule helmassa ja hihansuissa.
Long Description Luhta takki tytöille. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Tikattu. Tuote on tehty lastenvaatteiden turvallisuussäädöksien mukaan. Etutaskut. Joustava resorikaulus. Resorineule helmassa ja hihansuissa.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 40°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa.
Materiaalit 100% polyamidi
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.