Leana

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteen tärkeimmät saumat teipattu. Tekniset arvot 5 000 mm \ 5 000 mvp: Suojaava ja mukava tuote aktiiviseen ulkoiluun. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Brändin logo. Säädettävä huppu. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden. Normaali mitoitus. Vetoketju edessä. Vetoketjulliset etutaskut. Nauhakoristelut antavat tuotteelle trendikkään ilmeen. Huppu rullattavissa käytännöllisesti kauluksen sisään. Useita käytännöllisiä taskuja sisäpuolella.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Luhta takki naisille. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteen tärkeimmät saumat teipattu. Tekniset arvot 5 000 mm \ 5 000 mvp: Suojaava ja mukava tuote aktiiviseen ulkoiluun. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuote on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Brändin logo. Säädettävä huppu. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden. Normaali mitoitus. Vetoketju edessä. Vetoketjulliset etutaskut. Nauhakoristelut antavat tuotteelle trendikkään ilmeen. Huppu rullattavissa käytännöllisesti kauluksen sisään. Useita käytännöllisiä taskuja sisäpuolella.
Long Description Luhta takki naisille. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki. Säädettävä huppu. Säädettävä helma. Normaali mitoitus. Vetoketju edessä. Vetoketjulliset etutaskut. Nauhakoristelut antavat tuotteelle trendikkään ilmeen. Huppu rullattavissa kauluksen sisään. Sisätaskuja.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Tuote pestään 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen pääsaumat on teipattu vesitiiviiksi. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua.
Materiaalit 86% polyesteri, 14% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Leana