Leena

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Joustava helma lisää liikkumisen vapautta. Brändin logo. Joustavat hihansuut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Joustava hupun reuna. Painettu tikkikuviointi näyttää modernilta. Koristeellinen vetoketju edessä kiinnittää huomion. Kiinteä huppu. Etutaskut. Sisätasku. Hoikka mitoitus. Nauhakoristelut antavat tuotteelle trendikkään ilmeen.
Lisätietoa
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Tuote pestään 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri
Materiaaliteknologia Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Leena