Leena

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Joustava helma lisää liikkumisen vapautta. Brändin logo. Joustavat hihansuut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Joustava hupun reuna. Painettu tikkikuviointi näyttää modernilta. Koristeellinen vetoketju edessä kiinnittää huomion. Kiinteä huppu. Etutaskut. Sisätasku. Hoikka mitoitus. Nauhakoristelut antavat tuotteelle trendikkään ilmeen.
Lisätietoa
Kuvaus Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Joustava helma lisää liikkumisen vapautta. Brändin logo. Joustavat hihansuut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Joustava hupun reuna. Painettu tikkikuviointi näyttää modernilta. Koristeellinen vetoketju edessä kiinnittää huomion. Kiinteä huppu. Etutaskut. Sisätasku. Hoikka mitoitus. Nauhakoristelut antavat tuotteelle trendikkään ilmeen.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Joustava helma lisää liikkumisen vapautta. Logomerkki. Joustavat hihansuut. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Joustava hupun reuna. Painettu tikkikuviointi näyttää modernilta. Koristeellinen etuvetoketju. Kiinteä huppu. Etutaskut. Sisätasku. Vartalonmyötäinen mitoitus. Nauhakoristelut antavat tuotteelle trendikkään ilmeen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.