Liisi

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuotteen verkkovuori hengittää erityisen hyvin maksimoiden tuotteen miellyttävyyden. Huppu on irrotettava. Joustavat hihansuut. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden. Vetoketjulliset taskut. 2-suuntainen vetoketju edessä. Vyötärö on säädettävissä.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Tuotteen verkkovuori hengittää erityisen hyvin maksimoiden tuotteen miellyttävyyden. Huppu on irrotettava. Joustavat hihansuut. Säädettävä helma varmistaa täydellisen istuvuuden. Vetoketjulliset taskut. 2-suuntainen vetoketju edessä. Vyötärö on säädettävissä.
Long Description Luhta takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Hengittävä verkkovuori. Irrotettava huppu. Joustavat hihansuut. Säädettävä helma. Vetoketjullisia taskuja. 2-suuntainen vetoketju edessä. Säädettävä vyötärö.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Tuote pestään 30°. Ei silitystä. Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Se pitää sinut kuivana kevyessä sateessa. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Liisi