Luhta Aarlahti

Luhta midlayer takki miehille
Tämä helppo midlayer-takki kuuluu vaatekaapin peruspilareihin ympäri vuoden - lämpötilan mukaan päällys- tai välikerroksena. Materiaali ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan ja kuivuu nopeasti. Tästä syystä midlayer sopii erinomaisesti urheilullisiin aktiviteetteihin. Kankaassa oleva elastaani tekee vaatteesta erityisen joustavan, jotta liikkuminen sujuu ilman rajoituksia.
Lisätietoa
Weight 0.5000
Kuvaus Tämä helppo midlayer-takki kuuluu vaatekaapin peruspilareihin ympäri vuoden - lämpötilan mukaan päällys- tai välikerroksena. Materiaali ei ime itseensä kosteutta juuri lainkaan ja kuivuu nopeasti. Tästä syystä midlayer sopii erinomaisesti urheilullisiin aktiviteetteihin. Kankaassa oleva elastaani tekee vaatteesta erityisen joustavan, jotta liikkuminen sujuu ilman rajoituksia.
Long Description Luhta midlayer takki miehille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 93% polyesteri, 7% elastaani