Luhta Aerla

Luhta softshell-takki miehille
Kaikkeen vapaa-aikaan ja ulkoiluun: Tämä toiminnallinen softshell-takki päällä olet vahvoilla kamppailussa oikukkaita välikauden säitä vastaan. Vaikka tuuli ei pääse puhaltamaan takin sisään, kehon tuottama kosteus siirtyy kuitenkin tehokkaasti ulos. Toiminnallinen materiaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas kevyellä vesisateella. Vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla päällysmateriaalin alla, saumakohtia lukuun ottamatta, on lisäksi vedenpitävä kalvo.
Lisätietoa
Weight 0.4700
Kuvaus Kaikkeen vapaa-aikaan ja ulkoiluun: Tämä toiminnallinen softshell-takki päällä olet vahvoilla kamppailussa oikukkaita välikauden säitä vastaan. Vaikka tuuli ei pääse puhaltamaan takin sisään, kehon tuottama kosteus siirtyy kuitenkin tehokkaasti ulos. Toiminnallinen materiaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas kevyellä vesisateella. Vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla päällysmateriaalin alla, saumakohtia lukuun ottamatta, on lisäksi vedenpitävä kalvo.
Long Description Luhta softshell-takki miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä ja irrotettava huppu. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 100% polyesteri