Luhta Aerola

Luhta takki miehille
Luhdan miesten takki vakuuttaa kauttaaltaan: Sen materiaali hylkii vettä ja pitää kuivana kevyellä sateella. Vetoketjutaskut sekä sisä- että ulkopuolella helpottavat arkea. Lämmin untuvajäljitelmätoppaus ei taatusti jätä ketään kylmäksi koleina välikauden päivinä.
Lisätietoa
Weight 0.5300
Kuvaus Luhdan miesten takki vakuuttaa kauttaaltaan: Sen materiaali hylkii vettä ja pitää kuivana kevyellä sateella. Vetoketjutaskut sekä sisä- että ulkopuolella helpottavat arkea. Lämmin untuvajäljitelmätoppaus ei taatusti jätä ketään kylmäksi koleina välikauden päivinä.
Long Description Luhta takki miehille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Sisätasku. Tikattuja osioita. Säädettävät hihansuut. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon