Luhta Ahdekallio

Luhta pikeepaita miehille
Klassiseen tyyliin Luhta tarjoaa raikkaan kesäuutuuden: pikeepaidan lehtiaiheisella kuvioinnilla. Pikeemateriaali ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä. Paita on valmistettu puuvillasta ripauksella elastaania käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Erityisen joustava kangas antaa tilaa rajoittamattomille liikeradoille. Kun yläosan yhdistää bermuda- tai cargoshortseihin, ranta- ja kaupunkilook on valmis.
Lisätietoa
Weight 0.2500
Kuvaus Klassiseen tyyliin Luhta tarjoaa raikkaan kesäuutuuden: pikeepaidan lehtiaiheisella kuvioinnilla. Pikeemateriaali ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä. Paita on valmistettu puuvillasta ripauksella elastaania käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Erityisen joustava kangas antaa tilaa rajoittamattomille liikeradoille. Kun yläosan yhdistää bermuda- tai cargoshortseihin, ranta- ja kaupunkilook on valmis.
Long Description Luhta poolopaita miehille. Logomerkki.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 96% puuvilla, 4% elastaani