Luhta Ahjola

Luhta t-paita miehille
Pakko saada mukaan seuraavalle lomamatkalle: kesäinen t-paita palmuaiheisella koristelulla. Sataprosenttisesti puuvillasta valmistettu miesten paita on ylivoimaisen mukava päällä koko päivän ajan. Luja, ihoystävällinen ja hengittävä materiaali lupaa miellyttävän olon lämpötilojen kohotessa. Pyöreä kaula-aukko ja lyhyet hihat luovat klassisen t-paitatyylin. Kun yläosan yhdistää bermuda-shortseihin tai farkkuihin, ranta- ja kaupunkilook on valmis.
Lisätietoa
Weight 0.1300
Kuvaus Pakko saada mukaan seuraavalle lomamatkalle: kesäinen t-paita palmuaiheisella koristelulla. Sataprosenttisesti puuvillasta valmistettu miesten paita on ylivoimaisen mukava päällä koko päivän ajan. Luja, ihoystävällinen ja hengittävä materiaali lupaa miellyttävän olon lämpötilojen kohotessa. Pyöreä kaula-aukko ja lyhyet hihat luovat klassisen t-paitatyylin. Kun yläosan yhdistää bermuda-shortseihin tai farkkuihin, ranta- ja kaupunkilook on valmis.
Long Description Luhta t-paita miehille. Logomerkki.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 40°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. ** Silitys (max. 150°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 100% puuvilla