Luhta Ahl

Luhta midlayer takki miehille
Sporttinen luomus huipputrendikkäillä elementeillä - Luhdan välikerrostakki on toimiva valinta päällystakin alle kaikkeen ulkoiluun. Vettä hylkivä vartalo-osa on topattu untuvaa jäljittelevällä vanulla, joka tarjoaa hieman lämpöä. Toppaus on toteutettu ompeleettomalla tikkauksella ilman neulanpistoista jääviä reikiä, joista tuuli ja vesi pääsisivät helpommin läpi. Tekniikka antaa takille tyylikkään, omaperäisen ilmeen. Joustavat hihat tekevät takista entistäkin mukavamman käyttää.
Lisätietoa
Weight 0.4800
Kuvaus Sporttinen luomus huipputrendikkäillä elementeillä - Luhdan välikerrostakki on toimiva valinta päällystakin alle kaikkeen ulkoiluun. Vettä hylkivä vartalo-osa on topattu untuvaa jäljittelevällä vanulla, joka tarjoaa hieman lämpöä. Toppaus on toteutettu ompeleettomalla tikkauksella ilman neulanpistoista jääviä reikiä, joista tuuli ja vesi pääsisivät helpommin läpi. Tekniikka antaa takille tyylikkään, omaperäisen ilmeen. Joustavat hihat tekevät takista entistäkin mukavamman käyttää.
Long Description Luhta midlayer takki miehille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Joustava helma lisää liikkumisen vapautta. Vetoketjullisia taskuja. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Suositellaan rumpukuivausta.
Materiaalit 100% polyesteri