Luhta Ahlglo

Luhta pikeepaita miehille
Aina tyylikäs valinta: sporttisesti maustettu klassinen pikeepaita. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä, ja neljään suuntaan joustava stretch-materiaali tekee paidasta erityisen mukavan ja joustavan. Kangas haihduttaa kehon tuottaman kosteuden nopeasti, joten miellyttävä ja kuiva olo säilyy hetkestä toiseen. Monipuoliset yhdistelyvaihtoehdot tekevät Luhdan paidasta uuden lempivaatteen - niin aktiiviseen kuin rentoonkin vapaa-aikaan.
Lisätietoa
Weight 0.2500
Kuvaus Aina tyylikäs valinta: sporttisesti maustettu klassinen pikeepaita. Pikeekaulus ja lyhyt nappilista edustavat tyyliin tyypillisesti kuuluvia elementtejä, ja neljään suuntaan joustava stretch-materiaali tekee paidasta erityisen mukavan ja joustavan. Kangas haihduttaa kehon tuottaman kosteuden nopeasti, joten miellyttävä ja kuiva olo säilyy hetkestä toiseen. Monipuoliset yhdistelyvaihtoehdot tekevät Luhdan paidasta uuden lempivaatteen - niin aktiiviseen kuin rentoonkin vapaa-aikaan.
Long Description Luhta poolopaita miehille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri