Luhta Aho

Luhta t-paita miehille
Luhdan tekninen t-paita täydentää jokaisen vapaa-ajanasun. Tämä sporttinen vaate on suunniteltu pyöreällä kaula-aukolla, lyhyillä hihoilla sekä normaalilla mitoituksella. Neljään suuntaan joustavasta stretch-materiaalista valmistettu paita valloittaa hetkessä vaatekaapin ykköspaikan. Plussaa on myös, että Quick Dry -kangas kuivuu erityisen nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen. Niinpä paita todistaa käytännöllisyytensä niin aktiivisina päivinä kuin matkustettaessa.
Lisätietoa
Weight 0.2000
Kuvaus Luhdan tekninen t-paita täydentää jokaisen vapaa-ajanasun. Tämä sporttinen vaate on suunniteltu pyöreällä kaula-aukolla, lyhyillä hihoilla sekä normaalilla mitoituksella. Neljään suuntaan joustavasta stretch-materiaalista valmistettu paita valloittaa hetkessä vaatekaapin ykköspaikan. Plussaa on myös, että Quick Dry -kangas kuivuu erityisen nopeasti hikoilun tai pesun jälkeen. Niinpä paita todistaa käytännöllisyytensä niin aktiivisina päivinä kuin matkustettaessa.
Long Description Luhta t-paita miehille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaalin Quick Dry -käsittely siirtää hien pois iholta pitäen olon kuivana ja miellyttävänä. Kangas peseytyy alhaisissa lämpötiloissa ja kuivuu nopeasti. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Materiaalin Quick Dry -käsittely siirtää hien pois iholta pitäen olon kuivana ja miellyttävänä. Kangas peseytyy alhaisissa lämpötiloissa ja kuivuu nopeasti.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua.
Materiaalit 60% puuvilla, 40% polyesteri