Luhta Ahokkala

Luhta housut naisille
Mukavat, sporttisen näköiset vapaa-ajanhousut. Kun etsinnässä on jotakin mukavaa päälle puettavaa kaupunkikierrokselle, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin, nämä housut ovat täydellinen valinta. Vyötärö on normaalikorkuinen, ja joustava vyötärönauha on varustettu naruilla parhaan istuvuuden takaamiseksi. Stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan taaten täydellisen liikkumavapauden. Sivuraidat tuovat housuihin sporttisuutta; hopeanhohtoiset vetoketjut puolestaan viimeistelevät ilmeen ripauksella luksusta.
Lisätietoa
Weight 0.3000
Kuvaus Mukavat, sporttisen näköiset vapaa-ajanhousut. Kun etsinnässä on jotakin mukavaa päälle puettavaa kaupunkikierrokselle, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin, nämä housut ovat täydellinen valinta. Vyötärö on normaalikorkuinen, ja joustava vyötärönauha on varustettu naruilla parhaan istuvuuden takaamiseksi. Stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan taaten täydellisen liikkumavapauden. Sivuraidat tuovat housuihin sporttisuutta; hopeanhohtoiset vetoketjut puolestaan viimeistelevät ilmeen ripauksella luksusta.
Long Description Luhta housut naisille. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 68% polyesteri, 26% viskoosi, 6% elastaani