Luhta Ahoniitty

Luhta shortsit naisille
Luonnollinen niin tyylin kuin materiaalien puolesta. Luhdan kesäshortsit on valmistettu yksinomaan luonnonmateriaaleista, pellavasta ja puuvillasta, joten ne ovat huolettomat ja mukavat päällä. Hengittävät materiaalit tuntuvat lämpiminä kesäpäivinä miellyttäviltä iholla. Täydellisen istuvuuden takaamiseksi vyötärön saa säädettyä sopivaksi naruilla. Kädet sujahtavat rennosti sivujen vetoketjutaskuihin, joissa pikkuesineet säilyvät varmassa tallessa. Mutkaton ja mukava olo on näissä shortseissa itsestäänselvyys.
Lisätietoa
Weight 0.2000
Kuvaus Luonnollinen niin tyylin kuin materiaalien puolesta. Luhdan kesäshortsit on valmistettu yksinomaan luonnonmateriaaleista, pellavasta ja puuvillasta, joten ne ovat huolettomat ja mukavat päällä. Hengittävät materiaalit tuntuvat lämpiminä kesäpäivinä miellyttäviltä iholla. Täydellisen istuvuuden takaamiseksi vyötärön saa säädettyä sopivaksi naruilla. Kädet sujahtavat rennosti sivujen vetoketjutaskuihin, joissa pikkuesineet säilyvät varmassa tallessa. Mutkaton ja mukava olo on näissä shortseissa itsestäänselvyys.
Long Description Luhta shortsit naisille. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Irtoväri saattaa lähteä kuivana.
Materiaalit 55% pellava, 45% puuvilla