Luhta Ahonkulma

Luhta shortsit naisille
Luhdan kesäshortsit ovat täydellinen pari lempitopillesi tai -t-paidallesi. Viimeistele asu aurinkolaseilla ja sandaaleilla ja olet valmis kaupungille, rannalle ja shoppailuun. Päämateriaalina on käytetty puuvillaa, johon on lisätty hieman elastaania, joten autenttinen ilme ja mukavuus tulevat samassa paketissa.
Lisätietoa
Weight 0.2000
Kuvaus Luhdan kesäshortsit ovat täydellinen pari lempitopillesi tai -t-paidallesi. Viimeistele asu aurinkolaseilla ja sandaaleilla ja olet valmis kaupungille, rannalle ja shoppailuun. Päämateriaalina on käytetty puuvillaa, johon on lisätty hieman elastaania, joten autenttinen ilme ja mukavuus tulevat samassa paketissa.
Long Description Luhta shortsit naisille. Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta. Käytännöllisiä taskuja. Normaalikorkuinen vyötärö. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 98% puuvilla, 2% elastaani