Luhta Ahtiala

Luhta midlayer naisille
Luhdan midlayer toimii teknisenä välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä midlayerin kauniiseen neuloskuosiin, joka tuo tuotteeseen talvitunnelmaa. Välitakki on valmistettu todella joustavasta materiaalista, tosin käyttömukavuutta lisää yhtä lailla tekninen, nopeasti kuivuva kangas. Tuote vakuuttaa niin ulkonäöllään kuin toimivuudellaankin ja on loistava valinta jokaiselle laskettelijalle, joka arvostaa molempia ominaisuuksia.
Lisätietoa
Kuvaus Luhdan midlayer toimii teknisenä välikerroksena aktiivisille laskettelijoille. Katse osuu ensimmäisenä midlayerin kauniiseen neuloskuosiin, joka tuo tuotteeseen talvitunnelmaa. Välitakki on valmistettu todella joustavasta materiaalista, tosin käyttömukavuutta lisää yhtä lailla tekninen, nopeasti kuivuva kangas. Tuote vakuuttaa niin ulkonäöllään kuin toimivuudellaankin ja on loistava valinta jokaiselle laskettelijalle, joka arvostaa molempia ominaisuuksia.
Long Description Luhta midlayer naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Logomerkki. Kaunis kuvioneule näyttää ja tuntuu ihanalta päällä. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Vetoketju edessä. Koristeelliset vetoketjut.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Materiaalit 98% polyesteri, 2% elastaani
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.