Luhta Ahveninen

Luhta mekko naisille
Lämpötilojen noustessa on vihdoin mahdollisuus käyttää mekkoa! Luhdan kesämekko vakuuttaa viehättävällä kuosilla ja viskoosikankaalla, joka laskeutuu kauniisti. Vyötärön kohdalla leveyden voi säätää juuri sellaiseksi kuin haluaa. Mukaan otettavaksi lomalle tai kesäfiilistelyyn kotona - Luhdan mekko on täydellinen valinta lämpimille säille.
Lisätietoa
Weight 0.2000
Kuvaus Lämpötilojen noustessa on vihdoin mahdollisuus käyttää mekkoa! Luhdan kesämekko vakuuttaa viehättävällä kuosilla ja viskoosikankaalla, joka laskeutuu kauniisti. Vyötärön kohdalla leveyden voi säätää juuri sellaiseksi kuin haluaa. Mukaan otettavaksi lomalle tai kesäfiilistelyyn kotona - Luhdan mekko on täydellinen valinta lämpimille säille.
Long Description Luhta mekko naisille. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Kutistuu 5% pituudesta.
Materiaalit 100% viskoosi