Luhta Ahvenlampi

Luhta shortsit naisille
Luhdan kesäshortsit ovat täydellinen pari lempitopillesi tai -t-paidallesi. Viimeistele asu aurinkolaseilla ja sandaaleilla ja olet valmis kaupungille, rannalle ja shoppailuun. Materiaali on neljään suuntaan joustavaa puuvilla-elastaanisekoitetta, joten autenttinen ilme ja mukavuus tulevat samassa paketissa.
Lisätietoa
Weight 0.2000
Kuvaus Luhdan kesäshortsit ovat täydellinen pari lempitopillesi tai -t-paidallesi. Viimeistele asu aurinkolaseilla ja sandaaleilla ja olet valmis kaupungille, rannalle ja shoppailuun. Materiaali on neljään suuntaan joustavaa puuvilla-elastaanisekoitetta, joten autenttinen ilme ja mukavuus tulevat samassa paketissa.
Long Description Luhta shortsit naisille. Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta. Käytännöllisiä taskuja. Normaalikorkuinen vyötärö. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Irtoväriä saattaa lähteä tummista väreistä. Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 98% puuvilla, 2% elastaani