Luhta Ahvenniemi

Luhta caprit naisille
Nämä Luhdan housut tarjoavat juuri sitä, mitä klassiselta capri-mallilta odottaa saattaa. Ne sopivat niin vapaa-ajalle kuin toimistoonkin. Kapealahkeinen malli normaalikorkuisella vyötäröllä on aina varma valinta. Päämateriaali on puuvillaa, johon on lisätty hieman elastaania, joten autenttinen ilme ja mukavuus tulevat samassa paketissa.
Lisätietoa
Weight 0.3700
Kuvaus Nämä Luhdan housut tarjoavat juuri sitä, mitä klassiselta capri-mallilta odottaa saattaa. Ne sopivat niin vapaa-ajalle kuin toimistoonkin. Kapealahkeinen malli normaalikorkuisella vyötäröllä on aina varma valinta. Päämateriaali on puuvillaa, johon on lisätty hieman elastaania, joten autenttinen ilme ja mukavuus tulevat samassa paketissa.
Long Description Luhta caprit naisille. Käytännöllisiä taskuja. Normaalikorkuinen vyötärö. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Irtoväri saattaa lähteä kuivana.
Materiaalit 66% puuvilla, 22% polyesteri, 10% viskoosi, 2% elastaani