Luhta aikkinen

Luhta midlayer naisille
Kukkakuosien ystäville: rennon tyylikäs bombermallinen sisätakki on herkän naisellinen. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali lisää käyttömukavuutta, sillä vaate ei kiristä eikä purista mistään. Hihansuut, huppu sekä helma on viimeistelty raidallisella resorineuloksella, joka on myös joustava. Entistäkin käytännöllisemmän takista tekee sen vettä hylkivä pintakäsittely, joka pitää tihkusateet loitolla. Tämän ainutlaatuisen takin saa vain Luhdalta, joten nyt on aika toimia!
Lisätietoa
Weight 0.3000
Kuvaus Kukkakuosien ystäville: rennon tyylikäs bombermallinen sisätakki on herkän naisellinen. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali lisää käyttömukavuutta, sillä vaate ei kiristä eikä purista mistään. Hihansuut, huppu sekä helma on viimeistelty raidallisella resorineuloksella, joka on myös joustava. Entistäkin käytännöllisemmän takista tekee sen vettä hylkivä pintakäsittely, joka pitää tihkusateet loitolla. Tämän ainutlaatuisen takin saa vain Luhdalta, joten nyt on aika toimia!
Long Description Luhta midlayer naisille. Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta. Vetoketjullisia taskuja. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 97% polyesteri, 3% elastaani