Luhta aikkola

Luhta housut naisille
Mukavat vapaa-ajanhousut kukkakuosilla. Kun etsinnässä on jotakin mukavaa päälle puettavaa kaupunkikierrokselle, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin, nämä housut ovat täydellinen valinta. Vyötärö on normaalikorkuinen, ja joustava vyötärönauha on varustettu naruilla parhaan istuvuuden takaamiseksi. Stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan taaten täydellisen liikkumavapauden. Sivuraidat tuovat housuihin sporttisuutta; hopeanhohtoiset vetoketjut puolestaan viimeistelevät ilmeen ripauksella luksusta. Tässä ei kuitenkaan vielä ole kaikki, vaan housut ovat lisäksi vettä hylkivät. Tihkusateet eivät siis enää haittaa.
Lisätietoa
Weight 0.3000
Kuvaus Mukavat vapaa-ajanhousut kukkakuosilla. Kun etsinnässä on jotakin mukavaa päälle puettavaa kaupunkikierrokselle, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin, nämä housut ovat täydellinen valinta. Vyötärö on normaalikorkuinen, ja joustava vyötärönauha on varustettu naruilla parhaan istuvuuden takaamiseksi. Stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan taaten täydellisen liikkumavapauden. Sivuraidat tuovat housuihin sporttisuutta; hopeanhohtoiset vetoketjut puolestaan viimeistelevät ilmeen ripauksella luksusta. Tässä ei kuitenkaan vielä ole kaikki, vaan housut ovat lisäksi vettä hylkivät. Tihkusateet eivät siis enää haittaa.
Long Description Luhta housut naisille. Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä vyötärö. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Kahteen suuntaan joustava stretch-materiaali lisää liikkumavapautta.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 97% polyesteri, 3% elastaani