Luhta Airaksela

Luhta parka naisille
Ulkoilu- ja kaupunki-ihmisille: hienostunut parkatakki toiminnallisilla ominaisuuksilla. Naisten takissa yhdistyvät tuulenpitävä materiaali, täydellinen vedenpitävyys sekä hyvä hengittävyys. Fiksut, tilavat taskuratkaisut tekevät tuotteesta mielenkiintoisen ja käytännöllisen samalla kertaa. Kuten parkatakkiin kuuluu, vyötärön leveyttä voi säätää ja halutessaan luoda a-linjaisen ilmeen. Kun halutaan istahtaa alas, kaksisuuntainen vetoketju todistaa käytännöllisyytensä. Tyylikäs valinta kaupungille tai luontoretkille!
Lisätietoa
Weight 0.8000
Kuvaus Ulkoilu- ja kaupunki-ihmisille: hienostunut parkatakki toiminnallisilla ominaisuuksilla. Naisten takissa yhdistyvät tuulenpitävä materiaali, täydellinen vedenpitävyys sekä hyvä hengittävyys. Fiksut, tilavat taskuratkaisut tekevät tuotteesta mielenkiintoisen ja käytännöllisen samalla kertaa. Kuten parkatakkiin kuuluu, vyötärön leveyttä voi säätää ja halutessaan luoda a-linjaisen ilmeen. Kun halutaan istahtaa alas, kaksisuuntainen vetoketju todistaa käytännöllisyytensä. Tyylikäs valinta kaupungille tai luontoretkille!
Long Description Luhta parka naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vetoketjullisia taskuja. Käytännöllisiä taskuja. Vyötärö ja hihansuut säädettäviä. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon