Luhta Airikka

Luhta takki naisille
Täydellinen ulkoiluun kovilla sateilla ja purevan tuulisilla säillä. Tiiviin rakenteensa ansiosta Luhdan ulkoilutakki on ehdottoman veden- ja tuulenpitävä eikä anna koiransäille mitään mahdollisuuksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että takissa täytyisi hikoilla. Päinvastoin. Kankaan korkea hengittävyys mahdollistaa reipastahtiset ulkoilma-aktiviteetit ilman hikoilun ja kylmettymisen vaaraa. Mesh-vuori ja tuuletusvetoketjut käsivarsien alla tehostavat ilmankiertoa ja auttavat pitämään lämpötilan takin sisäpuolella miellyttävänä. Luonnollisten liikeratojen takaamiseksi jokainen sauma on huolella harkittu. Ergonomisen istuvuuden ansiosta koko takki ei nouse käsivarsien mukana. Kaikki on valmista ulkoiluun säällä kuin säällä!
Lisätietoa
Weight 0.4600
Kuvaus Täydellinen ulkoiluun kovilla sateilla ja purevan tuulisilla säillä. Tiiviin rakenteensa ansiosta Luhdan ulkoilutakki on ehdottoman veden- ja tuulenpitävä eikä anna koiransäille mitään mahdollisuuksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että takissa täytyisi hikoilla. Päinvastoin. Kankaan korkea hengittävyys mahdollistaa reipastahtiset ulkoilma-aktiviteetit ilman hikoilun ja kylmettymisen vaaraa. Mesh-vuori ja tuuletusvetoketjut käsivarsien alla tehostavat ilmankiertoa ja auttavat pitämään lämpötilan takin sisäpuolella miellyttävänä. Luonnollisten liikeratojen takaamiseksi jokainen sauma on huolella harkittu. Ergonomisen istuvuuden ansiosta koko takki ei nouse käsivarsien mukana. Kaikki on valmista ulkoiluun säällä kuin säällä!
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatimuksia. Ilmanvaihtoa on tehostettu eniten hikoilevilla alueilla hengittävyyden ja mukavuuden maksimoimiseksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vetoketjullisia taskuja. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu. Vettä hylkivä vetoketju rintataskussa. Vettä hylkivä etuketju.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. A.W.S. PRO on suunniteltu kaikista vaativimpiin olosuhteisiin intohimoisille urheilijoille, jotka haluavat parasta. Todella tekninen tuote vastaa laadultaan ja toiminnallisuuksiltaan korkeimpia vaatim Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 10 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Ilmanvaihtoa on tehostettu eniten hikoilevilla alueilla hengittävyyden ja mukavuuden maksimoimiseksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri