Luhta Airikkala

Luhta takki naisille
Luhdan superkevyt naisten takki vakuuttaa kauttaaltaan: Sen materiaali hylkii vettä ja pitää kuivana kevyellä sateella. Kiinteä huppu helpottaa arkea yhdessä käytännöllisten vetoketjutaskujen kanssa. Lämmin untuvajäljitelmätoppaus ei taatusti jätä ketään kylmäksi koleina välikauden päivinä. Takki on viimeistelty hopeanhohtoisilla vetoketjuilla, jotka antavat sille erityisen tyylikkään ilmeen.
Lisätietoa
Weight 0.3500
Kuvaus Luhdan superkevyt naisten takki vakuuttaa kauttaaltaan: Sen materiaali hylkii vettä ja pitää kuivana kevyellä sateella. Kiinteä huppu helpottaa arkea yhdessä käytännöllisten vetoketjutaskujen kanssa. Lämmin untuvajäljitelmätoppaus ei taatusti jätä ketään kylmäksi koleina välikauden päivinä. Takki on viimeistelty hopeanhohtoisilla vetoketjuilla, jotka antavat sille erityisen tyylikkään ilmeen.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Vetoketjullisia taskuja. Sisätasku. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Materiaaliteknologia A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon