Luhta Airikkala Ld

Luhta takki naisille
Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Sisätasku. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Lisätietoa
Weight 0.3500
Kuvaus Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Sisätasku. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Sisätasku. Säädettävät hihansuut ja helma. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu.
Materiaaliteknologia Plus-koko: hieman väljempi mitoitus. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Rumpukuivaus sallittu miedossa lämpötilassa. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Suositellaan rumpukuivausta.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon