Luhta Aiskos

Luhta t-paita naisille
Tämä mukavantuntuinen t-paita kuuluu vaatekaapin peruspilareihin ympäri vuoden. Neljään suuntaan joustavan stretch-materiaalin ansiosta paita istuu päällä kuin toinen iho ja liikkuminen sujuu ilman rajoituksia. Tästä syystä se sopii erinomaisesti myös aktiivisiin päiviin. Kontrastiväriset koristesaumat ja strassikivilogo antavat paidan ilmeelle loppusilauksensa.
Lisätietoa
Weight 0.1500
Kuvaus Tämä mukavantuntuinen t-paita kuuluu vaatekaapin peruspilareihin ympäri vuoden. Neljään suuntaan joustavan stretch-materiaalin ansiosta paita istuu päällä kuin toinen iho ja liikkuminen sujuu ilman rajoituksia. Tästä syystä se sopii erinomaisesti myös aktiivisiin päiviin. Kontrastiväriset koristesaumat ja strassikivilogo antavat paidan ilmeelle loppusilauksensa.
Long Description Luhta t-paita naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri