Luhta Ajanki

Luhta midlayer takki naisille
Luhdan välikerrostakki huokuu hienostunutta sporttisuutta, niin tyyliltään kuin ominaisuuksiltaankin. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali tekee tuotteesta vaivattoman valinnan kaikkeen ulkoiluun, ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi kainaloiden kohdalla ei ole ihoa ärsyttäviä sivusaumoja. Hopeanhohtoinen välitakki näyttää erityisen tyylikkäältä.
Lisätietoa
Weight 0.4300
Kuvaus Luhdan välikerrostakki huokuu hienostunutta sporttisuutta, niin tyyliltään kuin ominaisuuksiltaankin. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali tekee tuotteesta vaivattoman valinnan kaikkeen ulkoiluun, ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi kainaloiden kohdalla ei ole ihoa ärsyttäviä sivusaumoja. Hopeanhohtoinen välitakki näyttää erityisen tyylikkäältä.
Long Description Luhta midlayer takki naisille. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Strassiyksityiskohtia. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 53% polyesteri, 30% puuvilla, 15% viskoosi, 2% elastaani