Luhta Ajola

Luhta housut miehille
Luontoretkille, elämysvaelluksille tai päivittäiseen arkikäyttöön - Luhdan ulkoiluhousut sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ne on valmistettu joustavasta stretch-materiaalista, joka antaa tilaa liikkua, ja vyötärö sekä lahkeensuut ovat yksilöllisesti säädettävissä. Hikoilun tai pesun jälkeen kosteus haihtuu kankaasta erityisen nopeasti. Housujen teknisyyden täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii, ettei housuista tule raskaat pienellä vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kapean leikkauksen ansiosta nämä housut ovat myös erinomaisen muodikas valinta jokaiselle ulkoilmaretkelle.
Lisätietoa
Weight 0.3000
Kuvaus Luontoretkille, elämysvaelluksille tai päivittäiseen arkikäyttöön - Luhdan ulkoiluhousut sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ne on valmistettu joustavasta stretch-materiaalista, joka antaa tilaa liikkua, ja vyötärö sekä lahkeensuut ovat yksilöllisesti säädettävissä. Hikoilun tai pesun jälkeen kosteus haihtuu kankaasta erityisen nopeasti. Housujen teknisyyden täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii, ettei housuista tule raskaat pienellä vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kapean leikkauksen ansiosta nämä housut ovat myös erinomaisen muodikas valinta jokaiselle ulkoilmaretkelle.
Long Description Luhta housut miehille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävät lahkeensuut. Säädettävä vyötärö. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 84% polyesteri, 16% elastaani