Luhta Ajoranta

Luhta softshell-housut miehille
Nämä miesten mukavat softshell-housut ovat ehdoton must-varuste seuraavalle retkelle. Hengittävän ja samaan aikaan tuulenpitävän materiaalin ohella käyttömukavuutta lisäävät täydellinen istuvuus sekä säädettävä vyötärö. Teknisten ominaisuuksien listan täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii siitä, ettei housuista tule raskaat vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo.
Lisätietoa
Weight 0.3800
Kuvaus Nämä miesten mukavat softshell-housut ovat ehdoton must-varuste seuraavalle retkelle. Hengittävän ja samaan aikaan tuulenpitävän materiaalin ohella käyttömukavuutta lisäävät täydellinen istuvuus sekä säädettävä vyötärö. Teknisten ominaisuuksien listan täydentää vedenhylkivyyskäsittely, joka huolehtii siitä, ettei housuista tule raskaat vesisateella, sillä vesipisarat pysähtyvät jo housujen pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla, saumakohtia lukuun ottamatta, päällysmateriaalin alla on lisäksi vedenpitävä kalvo.
Long Description Luhta softshell-housut miehille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä vyötärö. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani