Luhta Akaa

Luhta shortsit miehille
Luontoretkille, patikkareissuille tai vapaa-ajalle - Luhdan ulkoilushortsit ovat nappivalinta. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali antaa rajoittamattoman vapauden liikkua lisäten käyttömukavuutta. Vyötärö on säädettävissä tarranauhoin, ja joustava materiaali takaa täydellisen istuvuuden. Hikoilun tai pesun jälkeen kosteus haihtuu kankaasta erityisen nopeasti. Vettä hylkivä pintakäsittely estää kevyitä sadepisaroita imeytymästä kankaaseen, joten shortsit tuntuvat koko ajan kevyiltä ja mukavilta. Kontrastiväriset vetoketjut antavat pirteän loppusilauksen.
Lisätietoa
Weight 0.2500
Kuvaus Luontoretkille, patikkareissuille tai vapaa-ajalle - Luhdan ulkoilushortsit ovat nappivalinta. Neljään suuntaan joustava stretch-materiaali antaa rajoittamattoman vapauden liikkua lisäten käyttömukavuutta. Vyötärö on säädettävissä tarranauhoin, ja joustava materiaali takaa täydellisen istuvuuden. Hikoilun tai pesun jälkeen kosteus haihtuu kankaasta erityisen nopeasti. Vettä hylkivä pintakäsittely estää kevyitä sadepisaroita imeytymästä kankaaseen, joten shortsit tuntuvat koko ajan kevyiltä ja mukavilta. Kontrastiväriset vetoketjut antavat pirteän loppusilauksen.
Long Description Luhta shortsit miehille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä vyötärö. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Tuotteen stretch-materiaali joustaa neljään suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S Dry -kangas siirtää kosteuden iholta tehokkaasti pitäen sinut kuivana ja olon miellyttävänä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Silitys nurjalta puolelta. Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 84% polyesteri, 16% elastaani