Luhta Alsila

Luhta takki naisille
Täydellinen ulkoiluun sateisilla ja tuulisilla säillä. Tiiviin rakenteensa ansiosta Luhdan anorakki on ehdottoman veden- ja tuulenpitävä eikä anna koiransäille mitään mahdollisuuksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että takissa täytyisi hikoilla. Päinvastoin. Kankaan hengittävyys ja sisäpuolen mesh-vuori mahdollistavat reipastahtiset ulkoilma-aktiviteetit ilman hikoilun ja sitä seuraavan kylmettymisen vaaraa. Pukemisen helpottamiseksi anorakki on varustettu molemmilla sivuilla vetoketjuin, jotka toimivat samalla tuuletusaukkoina, kun kaivataan nopeaa viilennystä. Kaikki on valmista ulkoiluun säällä kuin säällä!
Lisätietoa
Weight 0.7200
Kuvaus Täydellinen ulkoiluun sateisilla ja tuulisilla säillä. Tiiviin rakenteensa ansiosta Luhdan anorakki on ehdottoman veden- ja tuulenpitävä eikä anna koiransäille mitään mahdollisuuksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että takissa täytyisi hikoilla. Päinvastoin. Kankaan hengittävyys ja sisäpuolen mesh-vuori mahdollistavat reipastahtiset ulkoilma-aktiviteetit ilman hikoilun ja sitä seuraavan kylmettymisen vaaraa. Pukemisen helpottamiseksi anorakki on varustettu molemmilla sivuilla vetoketjuin, jotka toimivat samalla tuuletusaukkoina, kun kaivataan nopeaa viilennystä. Kaikki on valmista ulkoiluun säällä kuin säällä!
Long Description Luhta takki naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä ja irrotettava huppu. Logomerkki. Helma, vyötärö ja hihansuut säädettäviä.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Älä silitä koristelua. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyamidi \ nailon