Luhta Andersby

Luhta parka naisille
Ulkoilu- ja kaupunki-ihmisille: hienostunut parkatakki toiminnallisilla ominaisuuksilla. Tässä naisten takissa yhdistyvät vedenpitävyys ja hengittävyys. Vaikka kehon tuottama kosteus siirtyykin ulos, tuuli ei kuitenkaan pääse puhaltamaan takin sisään, ei edes korviin säädettävän hupun ansiosta. Kuten parkatakkiin kuuluu, vyötärön leveyttä voi säätää ja halutessaan luoda a-linjaisen ilmeen. Kun halutaan istahtaa alas, kaksisuuntainen vetoketju todistaa käytännöllisyytensä. Tyylikäs valinta kaupungille tai luontoretkille!
Lisätietoa
Weight 0.6800
Kuvaus Ulkoilu- ja kaupunki-ihmisille: hienostunut parkatakki toiminnallisilla ominaisuuksilla. Tässä naisten takissa yhdistyvät vedenpitävyys ja hengittävyys. Vaikka kehon tuottama kosteus siirtyykin ulos, tuuli ei kuitenkaan pääse puhaltamaan takin sisään, ei edes korviin säädettävän hupun ansiosta. Kuten parkatakkiin kuuluu, vyötärön leveyttä voi säätää ja halutessaan luoda a-linjaisen ilmeen. Kun halutaan istahtaa alas, kaksisuuntainen vetoketju todistaa käytännöllisyytensä. Tyylikäs valinta kaupungille tai luontoretkille!
Long Description Luhta parka naisille. Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Vetoketjullisia taskuja. Lenkki kuulokkeiden johdolle. Sisätasku. Kaksisuuntainen vetoketju edessä. Säädettävä ja irrotettava huppu. Logomerkki. Helma, vyötärö ja hihansuut säädettäviä.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. A.W.S. EXTREME -tuote täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilante Kankaan tekniset arvot: 5 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua.
Materiaalit 100% polyesteri