Luhta Andila

Luhta takki naisille
Tämä ulkoilutakki edustaa suoraviivaista ja sporttista tyyliä. Kauniin takin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota yhtä lailla myös toimivuuteen, sillä kaikki aukkokohdat, huppu sekä vyötärö ovat säädettävissä yksilöllisten toiveiden mukaan. Tuulenpitävyytensä ansiosta naisten takki pelastaa päivän oikullisilla kevät- ja syyssäillä. Vaikka tuuli ei pääsekään puhaltamaan takin sisään, kehon tuottama kosteus siirtyy kuitenkin tehokkaasti ulos. Myös mesh-kankaasta valmistettu puolivuori tehostaa hengittävyyttä. Toiminnallinen materiaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas kevyellä vesisateella. Vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla päällysmateriaalin alla, saumakohtia lukuun ottamatta, on lisäksi vedenpitävä kalvo. Ergonominen istuvuus mahdollistaa luonnolliset liikeradat, joten sinä voit keskittyä nauttimaan ulkoilusta!
Lisätietoa
Weight 0.3800
Kuvaus Tämä ulkoilutakki edustaa suoraviivaista ja sporttista tyyliä. Kauniin takin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota yhtä lailla myös toimivuuteen, sillä kaikki aukkokohdat, huppu sekä vyötärö ovat säädettävissä yksilöllisten toiveiden mukaan. Tuulenpitävyytensä ansiosta naisten takki pelastaa päivän oikullisilla kevät- ja syyssäillä. Vaikka tuuli ei pääsekään puhaltamaan takin sisään, kehon tuottama kosteus siirtyy kuitenkin tehokkaasti ulos. Myös mesh-kankaasta valmistettu puolivuori tehostaa hengittävyyttä. Toiminnallinen materiaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas kevyellä vesisateella. Vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla päällysmateriaalin alla, saumakohtia lukuun ottamatta, on lisäksi vedenpitävä kalvo. Ergonominen istuvuus mahdollistaa luonnolliset liikeradat, joten sinä voit keskittyä nauttimaan ulkoilusta!
Long Description Luhta takki naisille. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Vetoketjullisia taskuja. Logomerkki. Säädettävä kiinteä huppu. Helma, vyötärö ja hihansuut säädettäviä.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 100% polyesteri