Luhta Ane

Luhta softshell-takki naisille
Kaikkeen vapaa-aikaan ja ulkoiluun: Tämä toiminnallinen softshell-takki päällä olet vahvoilla kamppailussa oikukkaita välikauden säitä vastaan. Vaikka tuuli ei pääse puhaltamaan takin sisään, kehon tuottama kosteus siirtyy kuitenkin tehokkaasti ulos. Toiminnallinen materiaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas kevyellä vesisateella. Vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla päällysmateriaalin alla, saumakohtia lukuun ottamatta, on lisäksi vedenpitävä kalvo. Pientä lisälämpöä lupaa takin kevyt untuvajäljitelmätoppaus.
Lisätietoa
Weight 0.4800
Kuvaus Kaikkeen vapaa-aikaan ja ulkoiluun: Tämä toiminnallinen softshell-takki päällä olet vahvoilla kamppailussa oikukkaita välikauden säitä vastaan. Vaikka tuuli ei pääse puhaltamaan takin sisään, kehon tuottama kosteus siirtyy kuitenkin tehokkaasti ulos. Toiminnallinen materiaali on käsitelty vettä hylkiväksi, jotta takista ei tule raskas kevyellä vesisateella. Vesipisarat pysähtyvät jo takin pinnalle imeytymättä kankaaseen. Kaikkialla päällysmateriaalin alla, saumakohtia lukuun ottamatta, on lisäksi vedenpitävä kalvo. Pientä lisälämpöä lupaa takin kevyt untuvajäljitelmätoppaus.
Long Description Luhta softshell-takki naisille. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Vetoketjullisia taskuja. Tikattuja osioita. Säädettävä helma ja huppu. Logomerkki.
Materiaaliteknologia Tuulenpitävä materiaali pitää lämpimänä. Erittäin lämmin, ilmava ja kevyt lämmöneristys untuvajäljitelmästä. Toiminnallisuuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota A.W.S. ACTIVE -tuotteen suunnittelussa, joten se sopii sekä aktiiviseen että rentoon liikkumiseen. Softshell on toiminnallinen materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Tuote tarjoaa sääsuojaa mutta on samalla miellyttävän joustava. Kankaan pinta on käsitelty vettä hylkiväksi. Kankaan tekniset arvot: 10 000 mm \ 5 000 mvp (vesipilari\hengittävyys).
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä erillään nurinpäin. Älä käytä huuhteluainetta.
Materiaalit 95% polyesteri, 5% elastaani